top of page

Over mij...

Mijn naam is Tanja Koeckhoven alias 'Tita Tanja' en ik leid mijn bedrijf sinds 2015 vanuit mijn hart met grote betrokkenheid en liefde voor kinderen. Mijn stijl is speels en stoer en ik sta bekend om mijn charme en doortastendheid met een vleugje humor. 

 

Ik herken mezelf in het label van HSP en kristalkind. Afgelopen jaren heb ik geleerd mijn sensitiviteit op een positieve manier in te zetten, onder andere door dit werk als kindercoach te doen.

Ik ben HBO commercieel geschoold, maar heb me nooit thuis gevoeld in het werk dat ik deed. Sinds 2015 heb ik dan ook bewust gekozen om werkzaam te zijn in het vak kindercoaching.

En verder ... 

De belangrijkste reden waarom ik kinderen wil helpen is omdat ikzelf op school niet echt werd 'gezien' en alleen werd beoordeeld op mijn cijfers. Daarvan raakte ik in de war! Ik was toch wel meer dan alleen 'goed in taal' en 'slecht in rekenen'? In de loop van de tijd ruilde ik mijn 'eigen wijsheid' in voor onzekerheid. Daardoor was ik veel uit balans, wat niet prettig voelt. Een kindercoach zou mij hebben geholpen om mijn gevoeligheid te leren begrijpen en mijn prestatie- angst om te zetten in prestatie- geluk!

Mijn opleidingen in deze richting zijn:  

Algemene Kindercoaching (CIVAS HBO niveau) en Intuïtieve Kindercoaching (Jip en Jan Academie) en NEI therapie (Neuro Emotionele Integratie - 2 jarige HBO opleiding) waarbij je leert om je onbewuste gedrag bewust te maken.

Volg mij ook op:

20230320 Tanja en Morris_PJR_5026_edited_edited.jpg
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page