top of page
Ervaringen

Hieronder lees je de meest recente ervaringen van cliënten. 

De namen zijn wegens privacy wetgeving aangepast.

Cliënten:

Moeder van Jacobus (7 jaar)

Mijn zoon van 7 jaar had veel last van driftbuien en hij kon daar lang in blijven zitten. We werden via de opvoedpoli doorverwezen naar een mindfulness curcus/ kindercoach en zijn zo bij Tanja terecht gekomen. Na 6 lessen zien we een zien we dat hij echt rustiger is geworden, minder driftbuien heeft en de buien ook minder heftig zijn. Ook kan hij nu zelf beter omgaan met zijn woede die ontstaat vanuit zijn gevoelige aard. Jacobus voelde zich altijd heel prettig bij Tanja en hij gaat binnenkort verder met de mindfulness training bij kristalkids.

Juul (8 jaar):

Ik kon nooit goed in slaap vallen omdat ik bang was dat er geesten zouden komen in mijn kamer. Ik bleef dan maar wakker in de hoop dat ik veilig zou zijn. Tijdens de coachingsessies leerde ik mezelf een tool aan die ik nu altijd kan gebruiken als ik bang ben. Zo durf ik ook weer ergens anders te gaan logeren!

Moeder Juul: ik ben heel blij dat Juul zelf iets in handen heeft om te gebruiken. Hij is ook echt trots dat hij mij of iemand anders niet meer nodig heeft om te gaan slapen. Voor mij voelde het ook heel veilig om mijn zoon bij Tanja te laten gedurende de sessies omdat hij er altijd vrolijk en vol power van terug kwam!

Moeder van Rens (4 jaar): Rens had veel last van drukke buien en onrust in zijn lichaam. Dat was vooral op school lastig voor de juf maar ook voor hem zelf. Tanja heeft Rens in een aantal sessies, oefeningen bijgebracht die hij zelf kan gebruiken. Ook de juf is hiervan op de hoogte gesteld en het gaat een stuk beter met hem, ook al is het wel belangrijk voor hem om het te blijven oefenen. Dat doet hij nu ook wekelijks middels mindfulness lessen bij Tanja.

Kelvin (12 jaar): ik hoorde soms stemmen als ik in mijn bed lag en daar werd ik angstig van. Ik lag vaak met mijn hoofd onder de dekens waardoor ik niet goed kon slapen. Ik heb nu door de coaching van Tanja een (zelfbedachte) bescherming die ik altijd kan inzetten en het werkt. Het is me gelukt om de stemmen buiten te sluiten!

Gastcolleges:

Ik heb in 2016 gastcolleges gegeven aan studenten pedagogisch medewerker om zo het vak van kindercoaching toe te lichten.

bottom of page